maandag 14 oktober 2019

Zelf eenvoudig ingewerkte deurmat plaatsen

Voordelen ingewerkte deurmat

Ingewerkte deurmatten zijn vrij populair. Vooral in professionele omgevingen zoals winkels, bedrijven, openbare plaatsen,... worden ze heel vaak gebruikt. Ze zijn immers speciaal ontworpen voor frequent gebruik. Maar er zijn nog meer voordelen aan een ingewerkte deurmat :

  • Eenvoudig zelf te plaatsen : De geïntegreerde deurmatten die je kan vinden in het gamma van Onlinemattenshop.be zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Verschillende video's tonen in enkele simpele stappen hoe dit kan. Wat verder in dit blogartikel wordt dit uitgebreid behandeld.
  • Mat blijft op haar plaats liggen : De mat ligt in een ingewerkte kader waardoor de mat mooi vast zit en dus niet gaat schuiven als er mensen over lopen.
  • Geschikt voor frequent gebruik : deze matten of tapijttegels zijn uiterst geschikt en speciaal ontworpen voor zeer frequent gebruik. Een drukke ingang aan de receptie van een bedrijf of inkom van een winkel vormt dus geen enkel probleem voor deze matten.
  • Effectief tegen vuil en vocht : dergelijke matten nemen heel veel vuil en vocht weg van de schoenen en houden dit bij. Hierdoor zal de rest van het huis, winkel of bedrijf gespaard blijven van vuile voetsporen op de vloer. Het eerste gedeelte van de mat schraapt alles van de schoenen en het tweede gedeelte zal dit vuil bijhouden.
Overtuigd van alle voordelen van een ingewerkte deurmat ? Neem dan snel een kijkje op Onlinemattenshop.be

Hoe zelf ingewerkte deurmat plaatsen

Zelf eenvoudig en voordelig een ingewerkte deurmat plaatsen ? Ja, dat kan... en dit zowel voor particulier als professioneel gebruik. Onze deurmattegels zijn speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk zelf te kunnen plaatsen en dit zonder veel voorkennis en speciaal materiaal. In onderstaande video wordt in enkele stappen uitgelegd hoe je zelf een ingewerkte deurmat kan plaatsen. Door deze deurmat zelf te plaatsen bespaar je uiteraard heel wat geld en kan je een professioneel eindresultaat bekomen voor een zeer schappelijke prijs.

Op Onlinemattenshop.be kan je verschillende soorten vinden om zelf een ingewerkte deurmat te plaatsen. Deze bestaat uit tegels die je naar hartenlust zelf kan combineren om bepaalde patronen te bekomen. Deze tegels kan je ook eenvoudig bijsnijden zodat een perfect passend eindresultaat wordt verkregen.

Bekijk hieronder de instructievideo om zelf een geïntegreerde deurmat te plaatsen.



Vloermatkader in de inkom

Een vloermatkader waarin de inkommat kan gelegd worden is heel handig. Alles zit op hetzelfde niveau waardoor je niet kan struikelen over een mat en er gemakkelijk kan over rijden met een trolley. Doordat de mat in een kader ligt, zit ze mooi vast en verschuift ze niet. Dergelijke matten zijn ook geschikt voor vrijwel elke stijl van inkom. Modern of eerder klassiek... deze mat staat in elk interieur. Maar deze matten blinken wel vooral uit door hun efficiënte werking. Zoals op onderstaande afbeelding uitgebeeld gaan de hogere stukken het vuil afschrapen van de schoenen en wordt dit vuil verzameld in de lagere zones, waar het nadien dan kan verwijderd worden tijdens het stofzuigen van de inkommat.

Naast deze deurmatten om in te werken in de vloer, heb je ook nog onderstaande borstelmatten van professionele kwaliteit die perfect geschikt zijn voor frequent gebruik en dit zowel binnen als buiten. Deze TOP-matten ontdek je bij Bol.com. In samenwerking met Bol.com hebben we op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt van de beste en interessantste borstelmatten zoals het model hieronder. Neem snel eens een kijkje en ontdek er alles over.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten