vrijdag 11 oktober 2019

Professionele mat voor inkom op maat bestellen

Inkommatten van professionele kwaliteit

Aan elke inkom in een professionele omgeving zoals een bedrijf, kantoor of winkel is er heel wat frequent verkeer van bezoekers. Matten die daar gelegd worden moeten dit druk verkeer kunnen verwerken want dagelijks vegen tientallen mensen hun voeten aan deze matten. Men wil dan niet dat deze matten daar na enkele weken reeds moeten worden vervangen. Een inkommat van professionele kwaliteit is dan een minimumvereiste. Aangezien elke situatie anders is, is het dan leuk meegenomen dat deze inkommatten ook op maat kunnen worden besteld. Bij Onlinemattenshop.be is er een heel uitgebreide keuze aan inkommatten op maat, zowel voor particulier als professioneel gebruik. Katoen en nylon wordt veel gebruikt bij professionele matten omdat deze garens heel wat goede kwaliteiten hebben. Ze hebben een groot vermogen in absorptie van water en houden dit ook goed vast. Nylongarens zijn bijvoorbeeld zeer goed wasbestendig, behouden heel goed hun kleur en zijn uiterst geschikt voor frequent verkeer.
Professionele inkommat


Ingewerkte inkommat op maat 

In veel inkomruimtes in winkels, bedrijven of huizen is een verzonken ruimte voorzien waarin een inkommat kan gelegd worden. Hierdoor ligt de bovenkant mooi op hetzelfde niveau als de vloer errond. De mat blijft dan mooi in haar kader liggen en de deur kan er eventueel gewoon over opendraaien. Deze matten hebben zeker en vast een professionele uitstraling en worden dan ook veel gebruikt in professionele omgeving. Deze mat wordt in tegels besteld en kan je zelf gemakkelijk bijsnijden. Je bestelt het juiste aantal tegels en kan alles aanpassen aan de specifieke situatie. Bij Onlinemattenshop.be kan je deze matten aan een voordelige prijs bestellen en worden ze bij jou thuis geleverd.
Ingewerkte inkommat op maat

Waar mat inkom bestellen op maat ?

De grootste keuze en Belgiƫ en Nederland in inkommatten op maat kan je vinden in de 100% Belgische webshop Onlinemattenshop.be. Met vele jaren ervaring hebben ze een uitgebreide expertise om jou te begeleiden en te informeren in het vinden van de gepaste mat. Door de rechtstreekse aankoop bij de producenten garanderen zij steeds de beste prijs. Alle kwaliteiten hebben ze in verschillende breedtes en kleuren op stock liggen in rolvorm. Jij bestelt jouw inkommat in een bepaalde afmeting en ze snijden met een professionele snijmachine de inkommat in de gewenste maat. Op die manier heb je zeker de juiste mat voor jouw situatie, want elke situatie is immers anders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten