maandag 7 oktober 2019

Deurmat met reclame bestellen

Reclame op een deurmat : zeer effectief en voordelig !

Jouw bedrijf, kantoor of winkel komt iedereen binnen via de inkom. Langs deze deur, hal of inkom is er dus heel wat verkeer van passanten. Waarom dus deze topplaats niet gebruiken om jouw merk kracht bij te zetten, een boodschap te verspreiden, jouw logo te tonen,... Heel wat redenen dus om een deurmat te laten bedrukken met reclame. Deze vorm van reclame is uiterst effectief omdat iedereen ze gewoon ziet. Deze boodschap kan immers niet genegeerd worden. Bovendien is deze vorm van reclame ook voordelig. Een deurmat laten bedrukken met jouw reclame is nu ook niet zo duur. Zeker niet als je dit laat doen bij de expert in Belgiƫ en Nederland, nl Onlinemattenshop.be. Door de rechtstreekse samenwerking met producenten kunnen ze de prijs laag houden en toch de beste kwaliteit leveren. Neem dus snel eens een kijkje naar hun gamma deurmatten op maat met reclame.


Deurmat met logo bedrukken

Een deurmat is in de meeste gevallen vooral functioneel, namelijk vuil en vocht buiten houden waardoor het binnen properder blijft. Aan elke deur of inkom ligt wel een deurmat met schrapende of drogende functie. Het vuil, vocht, modder,... blijft achter op de mat en binnen in het gebouw blijft het proper en droog. Met jouw logo erop wordt deze gepersonaliseerde deurmat een echte eye-catcher in jouw bedrijf of winkel.


Ontwerp jouw eigen deurmat

Bezorg jouw logo of eigen ontwerp aan de klantendienst van Onlinemattenshop.be en kies jouw afmeting en gewenste kwaliteit. Er wordt eerst een proefdruk gemaakt en na jouw akkoord wordt dan de deurmat in professionele kwaliteit digitaal bedrukt waardoor een prachtig eindresultaat bekomen wordt. Alles is mogelijk. Er zijn verschillende soorten kwaliteiten, zowel schrapende, drogende als antislipmatten. Wat de bedoeling ook is van de deurmat, bij Onlinemattenshop.be vind je zeker wat je zoekt.
Neem dus snel een kijkje bij deze expert in deurmatten (al dan niet gepersonaliseerd) met vele jaren ervaring. Deze ervaring garandeert de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. 100% Belgisch en dus betrouwbaar. Ga snel eens kijken naar de gepersonaliseerde deurmatten van Onlinemattenshop.be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten