maandag 14 oktober 2019

Zelf eenvoudig ingewerkte deurmat plaatsen

Voordelen ingewerkte deurmat

Ingewerkte deurmatten zijn vrij populair. Vooral in professionele omgevingen zoals winkels, bedrijven, openbare plaatsen,... worden ze heel vaak gebruikt. Ze zijn immers speciaal ontworpen voor frequent gebruik. Maar er zijn nog meer voordelen aan een ingewerkte deurmat :

  • Eenvoudig zelf te plaatsen : De geïntegreerde deurmatten die je kan vinden in het gamma van Onlinemattenshop.be zijn eenvoudig zelf te plaatsen. Verschillende video's tonen in enkele simpele stappen hoe dit kan. Wat verder in dit blogartikel wordt dit uitgebreid behandeld.
  • Mat blijft op haar plaats liggen : De mat ligt in een ingewerkte kader waardoor de mat mooi vast zit en dus niet gaat schuiven als er mensen over lopen.
  • Geschikt voor frequent gebruik : deze matten of tapijttegels zijn uiterst geschikt en speciaal ontworpen voor zeer frequent gebruik. Een drukke ingang aan de receptie van een bedrijf of inkom van een winkel vormt dus geen enkel probleem voor deze matten.
  • Effectief tegen vuil en vocht : dergelijke matten nemen heel veel vuil en vocht weg van de schoenen en houden dit bij. Hierdoor zal de rest van het huis, winkel of bedrijf gespaard blijven van vuile voetsporen op de vloer. Het eerste gedeelte van de mat schraapt alles van de schoenen en het tweede gedeelte zal dit vuil bijhouden.
Overtuigd van alle voordelen van een ingewerkte deurmat ? Neem dan snel een kijkje op Onlinemattenshop.be

Hoe zelf ingewerkte deurmat plaatsen

Zelf eenvoudig en voordelig een ingewerkte deurmat plaatsen ? Ja, dat kan... en dit zowel voor particulier als professioneel gebruik. Onze deurmattegels zijn speciaal ontworpen om snel en gemakkelijk zelf te kunnen plaatsen en dit zonder veel voorkennis en speciaal materiaal. In onderstaande video wordt in enkele stappen uitgelegd hoe je zelf een ingewerkte deurmat kan plaatsen. Door deze deurmat zelf te plaatsen bespaar je uiteraard heel wat geld en kan je een professioneel eindresultaat bekomen voor een zeer schappelijke prijs.

Op Onlinemattenshop.be kan je verschillende soorten vinden om zelf een ingewerkte deurmat te plaatsen. Deze bestaat uit tegels die je naar hartenlust zelf kan combineren om bepaalde patronen te bekomen. Deze tegels kan je ook eenvoudig bijsnijden zodat een perfect passend eindresultaat wordt verkregen.

Bekijk hieronder de instructievideo om zelf een geïntegreerde deurmat te plaatsen.



Vloermatkader in de inkom

Een vloermatkader waarin de inkommat kan gelegd worden is heel handig. Alles zit op hetzelfde niveau waardoor je niet kan struikelen over een mat en er gemakkelijk kan over rijden met een trolley. Doordat de mat in een kader ligt, zit ze mooi vast en verschuift ze niet. Dergelijke matten zijn ook geschikt voor vrijwel elke stijl van inkom. Modern of eerder klassiek... deze mat staat in elk interieur. Maar deze matten blinken wel vooral uit door hun efficiënte werking. Zoals op onderstaande afbeelding uitgebeeld gaan de hogere stukken het vuil afschrapen van de schoenen en wordt dit vuil verzameld in de lagere zones, waar het nadien dan kan verwijderd worden tijdens het stofzuigen van de inkommat.

Naast deze deurmatten om in te werken in de vloer, heb je ook nog onderstaande borstelmatten van professionele kwaliteit die perfect geschikt zijn voor frequent gebruik en dit zowel binnen als buiten. Deze TOP-matten ontdek je bij Bol.com. In samenwerking met Bol.com hebben we op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt van de beste en interessantste borstelmatten zoals het model hieronder. Neem snel eens een kijkje en ontdek er alles over.




vrijdag 11 oktober 2019

Professionele mat voor inkom op maat bestellen

Inkommatten van professionele kwaliteit

Aan elke inkom in een professionele omgeving zoals een bedrijf, kantoor of winkel is er heel wat frequent verkeer van bezoekers. Matten die daar gelegd worden moeten dit druk verkeer kunnen verwerken want dagelijks vegen tientallen mensen hun voeten aan deze matten. Men wil dan niet dat deze matten daar na enkele weken reeds moeten worden vervangen. Een inkommat van professionele kwaliteit is dan een minimumvereiste. Aangezien elke situatie anders is, is het dan leuk meegenomen dat deze inkommatten ook op maat kunnen worden besteld. Bij Onlinemattenshop.be is er een heel uitgebreide keuze aan inkommatten op maat, zowel voor particulier als professioneel gebruik. Katoen en nylon wordt veel gebruikt bij professionele matten omdat deze garens heel wat goede kwaliteiten hebben. Ze hebben een groot vermogen in absorptie van water en houden dit ook goed vast. Nylongarens zijn bijvoorbeeld zeer goed wasbestendig, behouden heel goed hun kleur en zijn uiterst geschikt voor frequent verkeer.
Professionele inkommat


Ingewerkte inkommat op maat 

In veel inkomruimtes in winkels, bedrijven of huizen is een verzonken ruimte voorzien waarin een inkommat kan gelegd worden. Hierdoor ligt de bovenkant mooi op hetzelfde niveau als de vloer errond. De mat blijft dan mooi in haar kader liggen en de deur kan er eventueel gewoon over opendraaien. Deze matten hebben zeker en vast een professionele uitstraling en worden dan ook veel gebruikt in professionele omgeving. Deze mat wordt in tegels besteld en kan je zelf gemakkelijk bijsnijden. Je bestelt het juiste aantal tegels en kan alles aanpassen aan de specifieke situatie. Bij Onlinemattenshop.be kan je deze matten aan een voordelige prijs bestellen en worden ze bij jou thuis geleverd.
Ingewerkte inkommat op maat

Waar mat inkom bestellen op maat ?

De grootste keuze en België en Nederland in inkommatten op maat kan je vinden in de 100% Belgische webshop Onlinemattenshop.be. Met vele jaren ervaring hebben ze een uitgebreide expertise om jou te begeleiden en te informeren in het vinden van de gepaste mat. Door de rechtstreekse aankoop bij de producenten garanderen zij steeds de beste prijs. Alle kwaliteiten hebben ze in verschillende breedtes en kleuren op stock liggen in rolvorm. Jij bestelt jouw inkommat in een bepaalde afmeting en ze snijden met een professionele snijmachine de inkommat in de gewenste maat. Op die manier heb je zeker de juiste mat voor jouw situatie, want elke situatie is immers anders.

maandag 7 oktober 2019

Deurmat met reclame bestellen

Reclame op een deurmat : zeer effectief en voordelig !

Jouw bedrijf, kantoor of winkel komt iedereen binnen via de inkom. Langs deze deur, hal of inkom is er dus heel wat verkeer van passanten. Waarom dus deze topplaats niet gebruiken om jouw merk kracht bij te zetten, een boodschap te verspreiden, jouw logo te tonen,... Heel wat redenen dus om een deurmat te laten bedrukken met reclame. Deze vorm van reclame is uiterst effectief omdat iedereen ze gewoon ziet. Deze boodschap kan immers niet genegeerd worden. Bovendien is deze vorm van reclame ook voordelig. Een deurmat laten bedrukken met jouw reclame is nu ook niet zo duur. Zeker niet als je dit laat doen bij de expert in België en Nederland, nl Onlinemattenshop.be. Door de rechtstreekse samenwerking met producenten kunnen ze de prijs laag houden en toch de beste kwaliteit leveren. Neem dus snel eens een kijkje naar hun gamma deurmatten op maat met reclame.


Deurmat met logo bedrukken

Een deurmat is in de meeste gevallen vooral functioneel, namelijk vuil en vocht buiten houden waardoor het binnen properder blijft. Aan elke deur of inkom ligt wel een deurmat met schrapende of drogende functie. Het vuil, vocht, modder,... blijft achter op de mat en binnen in het gebouw blijft het proper en droog. Met jouw logo erop wordt deze gepersonaliseerde deurmat een echte eye-catcher in jouw bedrijf of winkel.


Ontwerp jouw eigen deurmat

Bezorg jouw logo of eigen ontwerp aan de klantendienst van Onlinemattenshop.be en kies jouw afmeting en gewenste kwaliteit. Er wordt eerst een proefdruk gemaakt en na jouw akkoord wordt dan de deurmat in professionele kwaliteit digitaal bedrukt waardoor een prachtig eindresultaat bekomen wordt. Alles is mogelijk. Er zijn verschillende soorten kwaliteiten, zowel schrapende, drogende als antislipmatten. Wat de bedoeling ook is van de deurmat, bij Onlinemattenshop.be vind je zeker wat je zoekt.
Neem dus snel een kijkje bij deze expert in deurmatten (al dan niet gepersonaliseerd) met vele jaren ervaring. Deze ervaring garandeert de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. 100% Belgisch en dus betrouwbaar. Ga snel eens kijken naar de gepersonaliseerde deurmatten van Onlinemattenshop.be