woensdag 6 januari 2016

Voordelen van een kokosmat voor de deur

Een kokosmat online bestellen

Een kokosmat heeft heel wat voordelen. We zetten ze voor jou hier graag eens op een rijtje. Deze deurmatten worden geproduceerd van natuurlijke kokosgarens. Het is dus een 100% natuurlijk product wat tevens ook zorgt voor die mooie rustieke uitstraling. Deze kokosgarens zullen uw schoenen schoon vegen bij het binnenkomen, net zoals een soort borstel. Bij het naderen van de winter denken mensen dikwijls aan de aanschaf van een deurmat voor buiten zodat het huis binnen zoveel als mogelijk proper kan blijven. Bij Onlinemattenshop.be is er een uitgebreid assortiment aan kokosmatten.



Hou het vuil buiten jouw huis

Kokosmatten zijn van nature zeer robuust en dus ideaal om buiten te gebruiken en in gevallen waar er frequent gebruik is of waar regelmatig met vuile schoenen wordt gelopen. Dus zeker aan te raden aan de deur van de berging, garage, ... Om het beste resultaat te bereiken gebruikt u best een mat van kokosgarens voor buiten. Deze zal het grove vuil en de modder van jouw schoenen wegnemen. Binnen plaats je dan best nog een droogloopmat of schoonloopmat. Deze matten hebben een sterk absorberende eigenschap en zullen het overtollige vocht opnemen zodat dit vocht niet op jouw vloer kan terechtkomen. Dit zorgt niet alleen voor vuile vloeren maar mogelijk ook voor gladde en dus onveilige vloeren.

Een mooie deurmat met print in elke stijl

Een kokosmat brengt sfeer buiten aan jouw deur. Steeds vaker zullen we kiezen om een dergelijke mat te gaan gebruiken. voor een kokosmat. Er  bestaan ondertussen al heel veel soorten kokosmatten, zoals met een leuke tekst erop, een originele print, een toevoeging van verschillende kleuren, een combinatie met een rubberen mat,... Kortom een hele brede waaier aan mogelijkheden waardoor er zeker een kokosmat zal bestaan zijn die perfect in jouw stijl zal passen. Een deurmat is immers het eerste wat bezoekers zien en kan daarom een extra accent aan jouw huis geven. In samenwerking met Bol.com hebben we in hun gamma een selectie gemaakt van enkele interessante en leuke kokosmatten met een print. Je kan ze op deze pagina van Bol.com vinden.

Tip : hoe kokosmat schoonmaken

Een kokosmat is heel eenvoudig schoon te houden of te reinigen. Het droge stof of de modder kan je er gewoon uitkloppen met een mattenklopper of door de mat tegen een muur voorzichtig uit te kloppen. Is er nog hardnekkig vuil, dan kan dit met een watersopje een een borstel gereinigd worden. Kortom, kokosmatten zijn een echte aanrader om te gebruiken, zowel naar gebruiksgemak als wat betreft het decoratieve aspect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten