donderdag 3 november 2016

Deurmatten op maat bestellen

In sommige gevallen is er gewoon geen plaats voor een bepaalde deurmat of is er een insnede voorzien in de vloer. Dan kan een deurmat die op maat gemaakt is, de ideale oplossing bieden. Een deurmat op maat hoeft ook niet altijd duur te zijn.

Katoenen deurmatten op maat 

Katoenen deurmatten zijn enkel geschikt om binnen te gebruiken en doen perfect hun werk als droogloopmat. Ze zijn super absorberend en gewoon erover lopen volstaat reeds om het vuil en vocht van jouw schoenen te laten verdwijnen in de mat. Deze katoenen matten zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Even uitschudden of uitkloppen en het losse vuil is er uit, maar ook de wasmachine is mogelijk als je de mat eens grondig wil reinigen.



Kokosmatten op maat 

Kokosmatten zijn nog steeds heel populair om buiten te leggen aan een deur. Ze hebben een natuurlijke uitstraling, zijn zeer duurzaam en hebben een zeer goede schrapende werking. Door deze schrapersfunctie worden de schoenen goed ontdaan van alle vuil en modder. Dit blijft goed in de kokosmat hangen, waardoor het huis mooi droog en proper blijft. Een kokosmat op maat is handig wanneer je een specifieke afmeting zoekt of wanneer er een bepaalde insnede is in de vloer waarin de mat moet passen.


Deurmatten op maat snijden 

De meeste deurmatten op rol kunnen eenvoudig op maat gesneden worden. Met het juiste materiaal is de klus zo geklaard. Een goed stanleymes, een rechte lat en een meetlat zijn alvast 3 belangrijke zaken die je nodig hebt. Meestal is het het gemakkelijkst om de mat gewoon om te draaien en om op de achterkant de juiste afmeting uit te tekenen. Daarna gewoon met de lat en het stanleymes de uitgetekende lijn volgen en de mat is zo in de juiste afmeting gesneden. Online zijn er heel wat webshops die dergelijke matten aanbieden en waar je de afmetingen kan doorgeven. Zij snijden deze matten dan in de gewenste afmeting en bezorgen deze bij jou thuis. Bij Onlinemattenshop vind je een groot gamma matten op maat. Deze worden allen vakkundig in de juiste afmeting gesneden en gratis geleverd in Belgiƫ en Nederland



donderdag 30 juni 2016

Een katoenen deurmat, de juiste keuze


Met een katoenen deurmat aan de inkom van jouw huis, winkel of bedrijf zorg je dat al het vuil en vocht mooi in de mat blijft. Uw huis of ruimte wordt dus niet bevuild met modder, zand, vocht,… Katoen staat er immers om gekend een zeer groot absorptievermogen te hebben.

Voordeel kantoenen deurmat

Katoenmatten zijn perfect voor elke ingang, voor de kleedkamer en aan de voordeur. Fijne en grove vuildeeltjes blijven gewoon hangen tussen de vezels van de katoengarens. Katoen is ook een zeer absorberend materiaal, waardoor deze matten optimaal vocht opnemen. Nadien zal de katoenen mat vervolgens zijn vocht teruggeven aan de omgeving via verdamping. Deze vloermatten kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een stofzuiger of kunnen eenvoudig worden uitgeschud. In de wasmachine zijn ze zo weer schoon te maken. Katoenen matten met rubberen onderkant gaan ook niet slippen en zijn dus uiterst veilig.

Katoenmatten voordelig online kopen

Bestel uw gewenste deurmat in katoen bij Onlinemattenshop en je ontvangt het product binnen drie werkdagen gratis bij jou geleverd. Bekijk hieronder rustig het uitgebreide filmpje over onze matten. In deze video worden deze deurmatten uitgebreid getest. Deze deurmatten in katoen zijn wasbaar op 30 graden in jouw wasmachine. Het resultaat : jouw product ziet er weer uit als nieuw! Het sterk vormgegeven oppervlak en de rubberen onderkant geven deze mat zijn uitstekende grip. U vindt het product in verschillende maten en verschillende kleuren. Wij leveren deze matten met een elegante afgeronde hoeken.



Loper in katoen voor de keuken

Door alle positieve eigenschappen van deze katoenmatten zijn deze lopers (50x120cm) ook perfect geschikt voor gebruik in de keuken. Ze absorberen heel wat vocht en vuil dat op de vloer terechtkomt. Hierdoor wordt jouw vloer niet gevaarlijk glad. Bovendien zorgt de antislip onderkant dat ze mooi op hun plaats blijven liggen. De zachte katoenmat zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het koken. Zijn ze vuil, dan kunnen ze eenvoudig in e wasmachine gewassen worden. 


woensdag 6 januari 2016

Voordelen van een kokosmat voor de deur

Een kokosmat online bestellen

Een kokosmat heeft heel wat voordelen. We zetten ze voor jou hier graag eens op een rijtje. Deze deurmatten worden geproduceerd van natuurlijke kokosgarens. Het is dus een 100% natuurlijk product wat tevens ook zorgt voor die mooie rustieke uitstraling. Deze kokosgarens zullen uw schoenen schoon vegen bij het binnenkomen, net zoals een soort borstel. Bij het naderen van de winter denken mensen dikwijls aan de aanschaf van een deurmat voor buiten zodat het huis binnen zoveel als mogelijk proper kan blijven. Bij Onlinemattenshop.be is er een uitgebreid assortiment aan kokosmatten.



Hou het vuil buiten jouw huis

Kokosmatten zijn van nature zeer robuust en dus ideaal om buiten te gebruiken en in gevallen waar er frequent gebruik is of waar regelmatig met vuile schoenen wordt gelopen. Dus zeker aan te raden aan de deur van de berging, garage, ... Om het beste resultaat te bereiken gebruikt u best een mat van kokosgarens voor buiten. Deze zal het grove vuil en de modder van jouw schoenen wegnemen. Binnen plaats je dan best nog een droogloopmat of schoonloopmat. Deze matten hebben een sterk absorberende eigenschap en zullen het overtollige vocht opnemen zodat dit vocht niet op jouw vloer kan terechtkomen. Dit zorgt niet alleen voor vuile vloeren maar mogelijk ook voor gladde en dus onveilige vloeren.

Een mooie deurmat met print in elke stijl

Een kokosmat brengt sfeer buiten aan jouw deur. Steeds vaker zullen we kiezen om een dergelijke mat te gaan gebruiken. voor een kokosmat. Er  bestaan ondertussen al heel veel soorten kokosmatten, zoals met een leuke tekst erop, een originele print, een toevoeging van verschillende kleuren, een combinatie met een rubberen mat,... Kortom een hele brede waaier aan mogelijkheden waardoor er zeker een kokosmat zal bestaan zijn die perfect in jouw stijl zal passen. Een deurmat is immers het eerste wat bezoekers zien en kan daarom een extra accent aan jouw huis geven. In samenwerking met Bol.com hebben we in hun gamma een selectie gemaakt van enkele interessante en leuke kokosmatten met een print. Je kan ze op deze pagina van Bol.com vinden.

Tip : hoe kokosmat schoonmaken

Een kokosmat is heel eenvoudig schoon te houden of te reinigen. Het droge stof of de modder kan je er gewoon uitkloppen met een mattenklopper of door de mat tegen een muur voorzichtig uit te kloppen. Is er nog hardnekkig vuil, dan kan dit met een watersopje een een borstel gereinigd worden. Kortom, kokosmatten zijn een echte aanrader om te gebruiken, zowel naar gebruiksgemak als wat betreft het decoratieve aspect.