zondag 27 oktober 2013

Deurmatten voor binnen - Droogloopmatten binnen - Online deurmatten

Decoratieve deurmatten voor binnen zorgen voor schone vloeren.

Onlinemattenshop biedt u een uitgebreid gamma deurmatten voor binnen aan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze deurmatten zijn duurzaam en zeer handig om uw vloer schoon of proper te houden. We hebben verschillende ontwerpen en kleuren zodat u steeds een deurmat vindt die in uw interieur past. Hieronder enkele topmatten - kwaliteitsmatten voor binnen  uit onze decoratieve deurmatten collectie.







Deze deurmatten kan u HIER online bekijken en bestellen. Wij leveren dagelijks naar Nederland en Belgiƫ

Een Leuke Welkom Deurmat geeft niet enkel uw bezoekers een warm welkom, maar zorgt voor sfeer en warmte in uw huis. Ze staan voor een gezellig thuiskomen. Het is een eerste kennismaking met het interieur in uw huis. Maar een deurmat moet niet enkel mooi zijn, ze moet ook handig en praktisch zijn. En ook hier scoren onze deurmatten voor binnen zeer hoog.

Onze deurmatten voor binnen zijn voorzien van een stevige antislip onderzijde of onderkant in PVC (totaalgewicht 2,7kg - afmeting 50x70 cm). Hierdoor blijven deze deurmatten voor binnen of droogloopmatten steeds mooi op hun plaats liggen. Geen hinderlijk geschuif...


Onze deurmatten voor binnen hebben een super drogende werking. Ze houden zand, vocht, vuil,... tegen aan de deur zodat dit niet op uw vloer terechtkomt. Niet alleen zal uw vloer minder vuil worden en moet u dus minder schoonmaken, bovendien zal uw vloer ook minder slijtage vertonen. 

Hoe deurmatten voor binnen reinigen en onderhouden ?

Onze deurmatten voor binnen zijn gemaakt van duurzame materialen, maar zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn wasbaar op 30°C. U kan ze ook gewoon even uitschudden buiten, stofzuigen of afspoelen. Vlekken zo snel mogelijk behandelen. Ze zijn dus perfect voor op plaatsen waar er veel gelopen wordt.

In samenwerking met Bol.com hebben we op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt van de interessantste deurmatten. Je kan er gemakkelijk selecteren op kleur, vorm, dessin,... Dus zeker de moeite een kijkje te nemen in het grootste aanbod van Nederland en Belgiƫ.
 






Geen opmerkingen:

Een reactie posten