zondag 27 oktober 2013

Deurmatten voor binnen - Droogloopmatten binnen - Online deurmatten

Decoratieve deurmatten voor binnen zorgen voor schone vloeren.

Onlinemattenshop biedt u een uitgebreid gamma deurmatten voor binnen aan uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Onze deurmatten zijn duurzaam en zeer handig om uw vloer schoon of proper te houden. We hebben verschillende ontwerpen en kleuren zodat u steeds een deurmat vindt die in uw interieur past. Hieronder enkele topmatten - kwaliteitsmatten voor binnen  uit onze decoratieve deurmatten collectie.







Deze deurmatten kan u HIER online bekijken en bestellen. Wij leveren dagelijks naar Nederland en België

Een Leuke Welkom Deurmat geeft niet enkel uw bezoekers een warm welkom, maar zorgt voor sfeer en warmte in uw huis. Ze staan voor een gezellig thuiskomen. Het is een eerste kennismaking met het interieur in uw huis. Maar een deurmat moet niet enkel mooi zijn, ze moet ook handig en praktisch zijn. En ook hier scoren onze deurmatten voor binnen zeer hoog.

Onze deurmatten voor binnen zijn voorzien van een stevige antislip onderzijde of onderkant in PVC (totaalgewicht 2,7kg - afmeting 50x70 cm). Hierdoor blijven deze deurmatten voor binnen of droogloopmatten steeds mooi op hun plaats liggen. Geen hinderlijk geschuif...


Onze deurmatten voor binnen hebben een super drogende werking. Ze houden zand, vocht, vuil,... tegen aan de deur zodat dit niet op uw vloer terechtkomt. Niet alleen zal uw vloer minder vuil worden en moet u dus minder schoonmaken, bovendien zal uw vloer ook minder slijtage vertonen. 

Hoe deurmatten voor binnen reinigen en onderhouden ?

Onze deurmatten voor binnen zijn gemaakt van duurzame materialen, maar zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Ze zijn wasbaar op 30°C. U kan ze ook gewoon even uitschudden buiten, stofzuigen of afspoelen. Vlekken zo snel mogelijk behandelen. Ze zijn dus perfect voor op plaatsen waar er veel gelopen wordt.

In samenwerking met Bol.com hebben we op deze pagina van Bol.com een selectie gemaakt van de interessantste deurmatten. Je kan er gemakkelijk selecteren op kleur, vorm, dessin,... Dus zeker de moeite een kijkje te nemen in het grootste aanbod van Nederland en België.
 






donderdag 24 oktober 2013

Rubbermatten, rubberen matten, deurmatten in rubber, rubberen ringmat

Hoe vuil en vocht aan de deur tegenhouden ?

Met de winter in aantocht kent iedereen het probleem : met natte en vuile schoenen wil je binnenkomen in uw huis.... Een deurmat voor buiten is dan de ideale oplossing. Maar niet elke deurmat of vloermat is geschikt voor buitengebruik.

Om buiten te gebruiken (dus bestand tegen alle weersomstandigheden) scoren de rubberen matten nog steeds het best. Ze zijn duurzaam en gaan dus lang mee. U kan er jaren van genieten. Ook bij intensief gebruik.

Ook zijn ze heel eenvoudig te reinigen en dus onderhoudsvriendelijk. U kan ze snel eens uitkloppen, stofzuigen of gewoon afspuiten of afsproeien met een tuinslang. Even laten drogen en terug gebruiksklaar.

Ze houden het grof vuil tegen en bovendien zijn ze van nature antislip.


Bovenstaande grote rubberen mat voor aan de deur (entreemat) is ideaal voor buitengebruik. De ringen in de mat zorgen voor een goede drainage. Het water blijft dus niet op de rubberen mat liggen, maar kan door de moet vloeien en worden afgevoerd.

BESTEL hier deze mooie grote rubberen mat. Wij leveren dagelijks naar Nederland en België, zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Uitstekende kwaliteit aan een voordelige prijs. Uiteraard zijn deze rubberen matten ook geschikt voor aan de ingang of entree van kantoren, winkels,... Ze zijn prima afwasbaar en hebben een lange levensduurte.


Bovenstaande grote rubbermat is uitermate geschikt voor binnengebruik, waar er minder water en vocht aanwezig is. Deze kwaliteits rubbermat weegt 12kg en is dus een hoogwaardige vuilvangmat. Ze is uitgerust met honderden kleine "vingertjes" die een schrobbende eigenschap hebben, waardoor het vuil van uw schoenen wordt geschrobd. Ook deze rubberen entreemat of voetmat bestaat voor 100% uit rubber, waardoor ze ook een extra antislip eigenschap bekomt. Ze blijft dus steeds mooi op haar plaats liggen... Met haar 91x182cm is deze rubberen mat ook zeer groot en zorgt ze voor extra veel bescherming van uw kostbare vloeren, thuis en op kantoor.

BESTEL de rubberen mat VANDAAG NOG ONLINE HIER. Direct leverbaar en dagelijkse leveringen naar Nederland en België.



Ontdek HIER ons volledig gamma rubberen matten. Naast bovenstaande grote rubberen matten, hebben we ook kleine rubberen matten voor aan de deur.



vrijdag 11 oktober 2013

Kokosmat - Kokosmatten - Vloermatten met Kokos

Kokosmatten tegen vuil en vocht

Een goede vloermat of deurmat is onontbeerlijk in uw woning. Met een goede deurmat kan heel veel vocht en vuil worden opgevangen en bijgehouden op de deurmat.


Kokosmatten hebben een robuuste uitstraling en zijn verkrijgbaar in vele varianten. Met een stevige rubberen rug blijven ze steeds op hun plaats liggen en zijn ze antislip, wat de veiligheid ten goede komt. Kokosmatten hebben een natuurlijke uitstraling en zijn dus geschikt voor elke inkom of entree.

Van nature hebben kokosmatten een grote vochtabsorptie en door de borstelwerking werken ze als een milieuvriendelijke vuilstopper. Vuil en vocht komen niet in uw huis terecht, waardoor u minder hoeft schoon te maken en uw vloer minder snel gaan slijten. De vezels van de kokosmat gaan het vuil zeer goed verbergen waardoor uw kokosmat er langer proper uitziet.

Er zijn kokosmatten met enkel kokos en er zijn matten waarbij er een mix is van rubber en kokos.


Ontdek HIER ons volledig assortiment kokosmatten.