woensdag 7 november 2018

Deurmat met logo voor jouw bedrijf

Uitstraling voor jouw bedrijf

Voor elk bedrijf is het belangrijk een goede uitstraling te hebben naar potentiĆ«le klanten. Hierbij is een mooi ontworpen logo heel belangrijk omdat dit zorgt voor herkenbaarheid, maar ook vormt jouw logo de basis van al de bedrijfscommunicatie. Het maakt deel uit van uw huisstijl en reflecteert waar het bedrijf voor staat. Dit logo kan worden gebruikt op vlaggen, banners, raamstickers,… om zo het bedrijf of een bepaald merk in de kijker te zetten. Alle bezoekers komen het bedrijf binnen via een inkom, receptie of voordeur. Waarom dan niet daar een mat op de grond voorzien waarop het bedrijfslogo werd gedrukt. Elk aspect van het gebouw moet het merk positief weerspiegelen, dus begroet bezoekers met een uitnodigende ontvangstruimte die wordt versterkt door een gepersonaliseerde entreemat.  Op die manier heet je de bezoekers welkom op een professionele wijze en geniet je bovendien ook van alle functionele eigenschappen van een deurmat.


Voordelen van een deurmat met logo

Een deurmat aan de inkom van het bedrijf verhoogt de veiligheid voor het eigen personeel en de bezoekers doordat het slip- en valongevallen zal doen verminderen. Vocht dat via de schoenen op de vloer belandt, kan zorgen voor een gladde vloer. Hierdoor is een glijpartij al snel gebeurd. Ook helpen deze matten de vloer in de inkom en de rest van het bedrijf schoon en droog te houden. De bovenkant is geproduceerd uit kwalitatief polyestergarens welke een hoge absorptiecapaciteit hebben en een uitstekende schrapende eigenschap waardoor vuil, stof en water effectief van de schoenen wordt verwijderd. Zo krijgen jouw bezoekers niet alleen een mooie eerste indruk van jouw bedrijf, maar zal de vloer ook minder snel verslijten en zal er minder frequent hoeven gereinigd te worden. Zoals hierboven reeds aangehaald zullen deze matten het imago van de onderneming verbeteren en kan je je hierdoor onderscheiden van concurrenten. Soms wil je aan de bezoekers een bepaald bericht of promotie melden. Ook hiervoor zijn deze matten het perfecte instrument. Het is een boodschap die immers niemand kan missen.


Professionele kwaliteit

In de entree van een winkel, bedrijf, kantoor,… is er heel wat beweging en dus moeten de matten die daar gebruikt worden van een voldoende hoge kwaliteit zijn. Onze matten zijn speciaal ontworpen met hoogwaardige materialen en geavanceerde textieltechnologie voor commercieel gebruik en die dus een hoge frequentie aankunnen. Ze zullen dus perfect in goede conditie blijven bij intensief gebruik. Zo bieden onze commerciĆ«le entreematten superieure bescherming tegen vuil, stof en krassen. Met onze producten kan je jouw vloer in perfecte staat houden en indruk te maken op jouw klanten en bezoekers. Ze hebben een uitstekende UV-resistentie en vlekbestendigheid.  De mat is machine wasbaar tot zelfs 50°C en zijn dus eenvoudig en snel te reinigen. De onderkant van de mat is gemaakt van 100% nitril. Nitril blijft in alle omstandigheden heel soepel en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Regenachtig en vochtig, vorst en sneeuw, warmte,… allemaal geen enkel probleem voor deze matten. De matten worden aangeboden met twee verschillende mogelijkheden voor de onderkant. De smoothbacking is geschikt voor gladde ondergronden, zoals tegels, beton, gietvloeren, parket, laminaat,… De clawbacking is voorzien van vele kleine nopjes en is hierdoor geschikt voor zachte ondergronden zoals kamerbreed tapijt. Op die manier heeft deze mat op elke ondergrond voldoende grip om steeds mooi op haar plaats te blijven liggen wanneer er over gelopen wordt.


Deurmat bedrukken

Een deurmat laten bedrukken met jouw eigen logo, boodschap of foto ? Het kan voordelig, eenvoudig en snel bij Onlinemattenshop ! Er is een uitgebreide keuze aan afmetingen in de matten waardoor er steeds een mat zal zijn die past in jouw situatie. Dit kan al vanaf 60x85cm, maar we drukken zelfs matten tot een grootte van 200x300cm. Bezorg ons jouw idee, foto of logo en we brengen het in orde. De foto’s en logo’s worden zeer gedetailleerd geprint in high definition en lijken daardoor levensecht. Met onze 60 standaardkleuren kunnen we elke opdracht aan. Je vindt onze bedrukte deurmatten dan ook op heel veel verschillende plaatsen zoals winkels, bedrijven, events, scholen, kantoren,… Uiteraard kunnen deze matten ook gewoon thuis gebruikt worden om de bezoekers op een leuke manier te verwelkomen of als aandenken of geschenk voor een speciale gebeurtenis.

Bekijk hier alle professionele matten