donderdag 3 november 2016

Deurmatten op maat bestellen

In sommige gevallen is er gewoon geen plaats voor een bepaalde deurmat of is er een insnede voorzien in de vloer. Dan kan een deurmat die op maat gemaakt is, de ideale oplossing bieden. Een deurmat op maat hoeft ook niet altijd duur te zijn.

Katoenen deurmatten op maat 

Katoenen deurmatten zijn enkel geschikt om binnen te gebruiken en doen perfect hun werk als droogloopmat. Ze zijn super absorberend en gewoon erover lopen volstaat reeds om het vuil en vocht van jouw schoenen te laten verdwijnen in de mat. Deze katoenen matten zijn ook gemakkelijk te onderhouden. Even uitschudden of uitkloppen en het losse vuil is er uit, maar ook de wasmachine is mogelijk als je de mat eens grondig wil reinigen.



Kokosmatten op maat 

Kokosmatten zijn nog steeds heel populair om buiten te leggen aan een deur. Ze hebben een natuurlijke uitstraling, zijn zeer duurzaam en hebben een zeer goede schrapende werking. Door deze schrapersfunctie worden de schoenen goed ontdaan van alle vuil en modder. Dit blijft goed in de kokosmat hangen, waardoor het huis mooi droog en proper blijft. Een kokosmat op maat is handig wanneer je een specifieke afmeting zoekt of wanneer er een bepaalde insnede is in de vloer waarin de mat moet passen.


Deurmatten op maat snijden 

De meeste deurmatten op rol kunnen eenvoudig op maat gesneden worden. Met het juiste materiaal is de klus zo geklaard. Een goed stanleymes, een rechte lat en een meetlat zijn alvast 3 belangrijke zaken die je nodig hebt. Meestal is het het gemakkelijkst om de mat gewoon om te draaien en om op de achterkant de juiste afmeting uit te tekenen. Daarna gewoon met de lat en het stanleymes de uitgetekende lijn volgen en de mat is zo in de juiste afmeting gesneden. Online zijn er heel wat webshops die dergelijke matten aanbieden en waar je de afmetingen kan doorgeven. Zij snijden deze matten dan in de gewenste afmeting en bezorgen deze bij jou thuis. Bij Onlinemattenshop vind je een groot gamma matten op maat. Deze worden allen vakkundig in de juiste afmeting gesneden en gratis geleverd in Belgiƫ en Nederland