donderdag 30 juni 2016

Een katoenen deurmat, de juiste keuze


Met een katoenen deurmat aan de inkom van jouw huis, winkel of bedrijf zorg je dat al het vuil en vocht mooi in de mat blijft. Uw huis of ruimte wordt dus niet bevuild met modder, zand, vocht,… Katoen staat er immers om gekend een zeer groot absorptievermogen te hebben.

Voordeel kantoenen deurmat

Katoenmatten zijn perfect voor elke ingang, voor de kleedkamer en aan de voordeur. Fijne en grove vuildeeltjes blijven gewoon hangen tussen de vezels van de katoengarens. Katoen is ook een zeer absorberend materiaal, waardoor deze matten optimaal vocht opnemen. Nadien zal de katoenen mat vervolgens zijn vocht teruggeven aan de omgeving via verdamping. Deze vloermatten kunnen gemakkelijk worden gereinigd met een stofzuiger of kunnen eenvoudig worden uitgeschud. In de wasmachine zijn ze zo weer schoon te maken. Katoenen matten met rubberen onderkant gaan ook niet slippen en zijn dus uiterst veilig.

Katoenmatten voordelig online kopen

Bestel uw gewenste deurmat in katoen bij Onlinemattenshop en je ontvangt het product binnen drie werkdagen gratis bij jou geleverd. Bekijk hieronder rustig het uitgebreide filmpje over onze matten. In deze video worden deze deurmatten uitgebreid getest. Deze deurmatten in katoen zijn wasbaar op 30 graden in jouw wasmachine. Het resultaat : jouw product ziet er weer uit als nieuw! Het sterk vormgegeven oppervlak en de rubberen onderkant geven deze mat zijn uitstekende grip. U vindt het product in verschillende maten en verschillende kleuren. Wij leveren deze matten met een elegante afgeronde hoeken.



Loper in katoen voor de keuken

Door alle positieve eigenschappen van deze katoenmatten zijn deze lopers (50x120cm) ook perfect geschikt voor gebruik in de keuken. Ze absorberen heel wat vocht en vuil dat op de vloer terechtkomt. Hierdoor wordt jouw vloer niet gevaarlijk glad. Bovendien zorgt de antislip onderkant dat ze mooi op hun plaats blijven liggen. De zachte katoenmat zorgt voor een comfortabel gevoel tijdens het koken. Zijn ze vuil, dan kunnen ze eenvoudig in e wasmachine gewassen worden.